PSD-istii bihoreni sustin Guvernul PSD-ALDE si sunt pro-Dragnea. Comunicat

Membrii Comitetului Executiv al PSD Bihor, întruniți în ședința din 14.02.2017, au adoptat, în unanimitate, două rezoluții. Prima rezoluție se referă la susținerea Guvernului PSD-ALDE, condus de domnul prim-ministru Sorin Grindeanu.

”PSD a câștigat alegerile într-un mod corect, cu un vot masiv. Până acum, Executivul a exercitat puterea în mod legitim, în spiritul și litera Constituției. Din cele 41 de măsuri promise de primul ministru, Sorin Grindeanu, în primul trimestru al anului, 30 dintre ele au fost duse deja la îndeplinire. Obiectivul Guvernului Grindeanu este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. Fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educaţie de top, servicii medicale de calitate şi bani pentru a-şi permite o vacanţă pe an, în familie. Dorim să asigurăm Guvernul că vom rămâne puternici și uniți. Totodată, susținem toate demersurile politice și legale pentru a apăra democrația din România și rezultatul votului din 11 decembrie. Membrii PSD Bihor cred că România are nevoie de stabilitate guvernamentală, politică și economică, iar Guvernul legitim, susținut de votul democratic al milioane de români, trebuie lăsat să pună în aplicare Programul la care s-a angajat. Aceasta este singura cale pentru a putea înainta spre prosperitate, dezvoltare și democrație”.

Prin cea de-a doua rezoluție, membrii PSD Bihor își reafirmă susținerea pentru președintele partidului, domnul Liviu Dragnea. ”Domnul președinte Liviu Dragnea a dovedit că este un lider puternic și devotat valorilor social-democrate. Sub conducerea sa, anul trecut, PSD a obținut cel mai bun scor electoral din istoria sa, ceea ce a permis partidului să fie astăzi la guvernarea țării. Liviu Dragnea trebuie să își continue activitatea de președinte al partidului, în primul rând, pentru că domnia sa poate păstra unitatea organizației și, în al doilea rând, pentru că este garantul implementării Programului de guvernare al PSD, un program menit a crește nivelul de trai al tuturor românilor”.

Comitetul Executiv al organizației județene este constituit din președintele PSD Bihor, membrii Biroului Permanent Județean, președinții organizațiilor locale, parlamentari, europarlamentari, consilieri județeni, primari și membri ai organizației.

Alte știri