PSD Oradea acuza din nou fruntașii PNL ca au pus mâna pe cele mai bune spații din Piața Unirii

Social democratii cer demisia celor doi functionari, apropiati ai primarului: seful Directie de Patrimoniu, Lucian Popa si respectiv purtatorul de cuvant Anca Sas Grama, care au legatura cu terasele deschise in centru. Potrivit PSD, patronii acestora au fost favorizați pentru că au știut înaintea altora ca pot deschide terase chiar daca in proiectul initial, acestea nu erau prevazute.

Consilierul local, Adelina Coste a declarat ca ambii functionari sunt oamenii de încredere ai primarului și amândoi au obținut foloase necuvenite abuzând de funcțiile publice pe care le dețin.
Cei doi au folosit informații din interior, la care concurenta nu putea avea acces, pentru a-și favoriza afacerile.

„Pentru orădeni acest caz este cel mai bun exemplu despre cum fruntașii PNL vor să profite de pe urma investițiilor publice în oraș. Și e doar vârful icebergului corupției patronate de actuala conducere a Primăriei Oradea. Culmea este că după ce sunt prinși asupra faptei, tot ei se dau victime și se simt ofensați. Este revoltător unde s-a ajuns”, mai spune Adelina Coste

In acest scandal, Primaria a reactionat saptamana trecuta cand Biroul de presa a anuntat ca cele doua terase respecta regulamentele obligatorii pentru toata lumea.

Distribuie informația
Alte știri