“PSD se prabuseste” in Oradea

Cladirea care adaposteste sediul PSD Bihor a devenit periculoasa pentru pietonii care trec prin zona.
Bucati din tencuiala s-au desprins sambata dupa amiaza si au cazut pe trotuarul aglomerat de oradenii care se indreptau spre evenimentele din centrul orasului. Din fericire, nimeni nu a fost accidentat insa riscul exista in continuare

Cladirea in care isi are sediul PSD este doar una dintre cele 300 din oras care ar trebui reabilitate in oras.

Pentru cladirile monument, Primaria Oradea acorda proprietarilor imprumuturi rambursabile pe 5 ani, fara dobanda, si finanteaza 20% din valoarea lucrarilor – proiectul tehnic si dirigentia de santier – si faciliteaza obtinerea autorizatiei de construire. In plus, proprietarii sunt scutiti 5 ani de la plata impozitului.

In schimb, cei care nu isi repara fatada sunt supra-impozitati – de trei ori mai mult ca restul. In oras sunt peste 80 de cladiri monument istoric dintre care 25 sunt reparate.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri