PSD-UDMR-ALDE sabotează dezvoltarea județului și a Oradiei. Comunicat USR Bihor

Incompetența și nepăsarea coaliției PSD+UDMR+ALDE de la Consiliul Județean condamnă Bihorul la slabă dezvoltare și la îndepărtarea perspectivei de a juca un rol important regional. Într-o competiție a investițiilor în infrastructura aeroportuară şi extinderea curselor de pe aeroporturile din orașele Arad, Satu Mare, Cluj Napoca și Debrețin, Aeroportul din Oradea pierde teren în mod vizibil. Iată că am rămas fără curse internaționale pentru încă patru luni.

Cursele spre Barcelona și Roma vor fi lansate abia în luna martie 2019. În tot acest timp aeroporturile din regiune se dezvoltă. Din 17 decembrie, de pe Aeroportul din Debrețin va fi lansat zborul spre Barcelona El Prat, iar din Cluj Napoca se poate zbura spre Franța.


Mai mult, incompetența conducerii aeroportului este ascunsă sub preş: PSD-ALDE-UDMR au votat componenţa comisiei de evaluare a performanțelor Regiei Autonome Aeroportul Oradea. Pe modelul deja obișnuit, membrii numiți în această comisie sunt persoane apropiate actualei conduceri: administratorul public al judeţului, Szabó József, directorul de cabinet al lui Pásztor Sandor, Králik Lórand-István, Rittinger Iosif şi Bocşe Alexandru, consilieri la Serviciul Monitorizarea Instituţiilor Subordonate. Numai oameni imparțiali…

Judeţul pare condamnat sub conducerea unei grupări de interese care urmărește orice altceva decât bunăstarea bihorenilor. Bihorul este împins de către politruci în zona mediocrităţii, guvernând şi legiferând în mod exclusiv în funcţie de interesul personal al liderilor politici. De aceea, astăzi, în loc să vorbim despre dezvoltare, investiţii şi măsuri pro-active, discutăm din nou despre amnistie şi graţiere!


USR Bihor

Distribuie informația
Alte știri