PSD-ul, obligat de instanţă să plătească despăgubiri fostului ministru Vlad Voiculescu. Vezi motivul

Foto: arhiva

Vlad Voiculescu, vicepreşedinte al USR şi fost ministru al Sănătăţii, anunţă marţi că a câştigat procesul intentat PSD ca urmare a afirmaţiilor mincinoase şi defăimătoare lansate de partidul condus de Marcel Ciolacu pe tema achiziţiei de vaccinuri.

”Pentru minciunile oribile la adresa mea – cele cu «miliardul furat din vaccinuri» – PSD este obligat de instanţă să îmi plătească despăgubiri în valoare de 25.000 euro cu titlu daune morale. Mai mult, instanţa obligă pârâtul să retragă postările mizerabile de pe Facebook şi să publice, pe propria cheltuială, dispozitivul prezentei hotărâri, după rămânerea sa definitivă, în două publicaţii de circulaţie naţională, pe site-ul pârâtului PSD şi pe reţelele se socializare Facebook şi Telegram”, scrie Vlad Voiculescu pe Facebook.

Voiculescu arată că ”pandemia a fost cea mai mare nenorocire care s-a abătut asupra vieţii oamenilor din întreaga lume de mulţi mulţi ani încoace, care a dus la cea mai mare scădere a speranţei de viaţă observată după Al Doilea Război Mondia şi aproape 7 milioane de decese.

”În ultima jumătate de an, aceste atacuri ale PSD şi PNL au luat forma unei campanii denigratoare derulate împotriva mea. Am sesizat instanţele de judecată cu privire la acest fapt, iar Tribunalul Bucureşti a sancţionat comportamentul PSD şi afirmaţiile de genul „omul cu miliardul”, „tunul de 1 miliard de euro”, „i-a închis în case pe români ca să poată fura”, „penal”, „infractor”, obligând PSD la plata sumei de 25.000 de euro cu titlu de daune morale şi la retragerea articolelor denigratoare de pe platformele sale, alături de publicarea dispozitivului hotărârii”, mai spune Vlad Voiculescu.

Distribuie informația
Alte știri