Publicarea restantierilor la bugetul local nu i-a impresionat pe marii datornici. Putini sunt cei care au platit dupa ce au aparut pe lista rusinii

Municipalitatea a actualizat lista contribuabililor care datorează diverse sume de bani bugetului local. Apar pe ea atat oradeni cat si firme ce activeaza in oras care, la 31 august, figurau în evidențe cu datorii ce insumate se ridica la 33,7 milioane de lei.

La fel ca luna trecuta, topul datornicilor, pesoane fizice este condus de omul de afaceri TINCAU TIBOR (1.050.572 lei).Urmatorii mari datornici sunt PACULA VALENTINA, DOBOS STEFAN CRISTIAN si MINTAS IOAN.

La capitolul firme, cele mai mari datorii locale le au : EMSIL TECHTRANS , cu PROCES PE ROL, FUNDATIA BUNA VESTIRE si FIBROCIM SRL.

Pe listă sunt trecute persoanele fizice care înregistrează obligații fiscale restante, mai mari sau egale cu 1.000 lei. În același timp, tabelul revizuit al datornicilor persoane juridice cuprinde contribuabili care înregistrează obligații fiscale restante, tot la 31 august, mai mari sau egale cu 5.000 lei. Cu totii au fost notificati în prealabil.

Distribuie informația
Alte știri