Qubiz Bike Ride susţine Fundaţia Mihai Neşu. O poţi face si tu!

Bicicliştii orădeni se mai pot înscrie încă la Qubiz Bike Ride, tura cu bicicleta din Băile 1 Mai de sâmbătă, 23 septembrie. Evenimentul este organizat de Qubiz în parteneriat cu Asociaţia Woodfellas pentru a încuraja mersul cu bicicleta în comunitatea locală. Mai mult, organizatorii şi-au propus să dea şi o mână de ajutor Fundaţiei Mihai Neşu, banii încasaţi din taxa de participare fiind donaţi integral pentru terapiile copiilor cu dizabilităţi.

Cei interesaţi, se pot înscrie pentru unul dintre cele trei trasee. Traseul Race 20 de km se adresează bicicliştilor experimentaţi, în care finaliştii vor fi premiaţi, pe categorii, cu echipamente de ciclism oferite de Bellotto, accesorii oferite de GreenBike, şi vouchere KreaKarting. Cei care preferă un ritm mai lejer se pot înscrie la Open 10 km, un traseu mai scurt care are setată doar o limită de timp: maxim 3 ore. Al treilea traseu se numeşte Cursa Familiei şi este un traseu de 3 km adresat familiilor, adică grupurilor formate de copii însoţiţi de cel puţin un adult (părinte, unchi, mătuşă, etc).

Participanţii la Open 10 km şi la Cursa Familiei vor fi înscrişi la o tombolă cu premii oferite de Bellotto, Cinema Palace, Carrefour, KreaKarting şi Benvenuti. Toţi participanţii vor primi câte un pachet de start cu produse oferite de Decathlon Oradea, GreenBike şi Carrefour Oradea. Pachetele de start pot fi ridicate în 21 sau 22 septembrie de la sediul Qubiz pe strada Făcliei nr. 1, în baza unui act de identitate.

Cei care doresc să participe se pot înscrie pe site-ul evenimentului www.qubizbikeride.ro până miercuri, 21 septembrie.

Distribuie informația
Alte știri