Rabla electrocasnice s-a modificat. Ce valoare au acum voucherele

Programul Rabla electrocasnice a fost modificat, voucherele aferente fiind calculate astfel încât să nu depăşească jumătate din preţul întreg al produsului electrocasnic şi să fie acordate în funcţie de eficienţa energetică a fiecărui produs.

Noile valori ale Programului Rabla electrocasnice 

 Finanţarea se acordă sub formă de vouchere, pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, denumite în continuare echipamente, după cum urmează:   

a) 300 lei pentru maşini de spălat rufe cu noua clasa energetică A;   b) 250 lei pentru maşini de spălat rufe cu noua clasa energetică B;   c) 200 lei pentru maşini de spălat rufe cu noua clasa energetică C;   d) 500 de lei pentru maşini de spălat rufe cu uscător cu noua clasă energetică A;   e) 450 de lei pentru maşini de spălat rufe cu uscător cu noua clasă energetică B;   f) 400 de lei pentru maşini de spălat rufe cu uscător cu noua clasă energetică C;    g) 400 lei pentru maşini de spălat vase cu noua clasă energetică A;   h) 350 lei pentru maşini de spălat vase cu noua clasă energetică B;   i) 300 lei pentru maşini de spălat vase cu noua clasă energetică C;   j) 400 lei pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, cu eficienţă energetică la răcire cel puţin A++;   k) 400 lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare cu noua clasă energetică A;   l) 350 lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare cu noua clasă energetică B;   m) 300 lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare cu noua clasă energetică C;   n) 400 lei pentru televizoare cu noua clasă energetică A;   o) 350 lei pentru televizoare cu nouă clasă energetică B;   p) 300 lei pentru televizoare cu nouă clasă energetică C;   q) 400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficienţă energetică A++;   r) 500 lei pentru uscătoare de rufe cu eficienţă energetică A+++;   s) 200 lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an;   t) 500 lei pentru laptopuri;   u) 300 lei pentru tablete. 

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri