Rănită grav, o femeie a ajuns la spital. Șoferul beat care a acroșat-o a fugit de la locul accidentului, petrecut în Oradea

foto arhiva

Marți, 27 aprilie a.c., la ora 18.38, un bărbat de 33 de ani, din localitatea Betfia, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, la ieșirea cu spatele dintr-o parcare situată în proximitatea Pieței Cetate, nu s-a asigurat corespunzător și a acroșat o femeie de 79 de ani, din Oradea, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, septuagenara a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

După producerea accidentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției, fiind depistat cu operativitate de polițiștii rutieri, în localitatea bihoreană Betfia.

În urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri