Rareș Bogdan, convins că Ilie Bolojan il va susține pe Cîțu la șefia PNL: „O să fie cireașa de pe tort in tabăra reformistă”

foto/ facebook Rareș Bogdan

Europarlamentarul Rares Bogdan este convins ca Ilie Bolojan, presedintele Consiliului Judetean Bihor, il va sustine pe Florin Citu in lupta interna pentru sefia PNL.

In ciuda faptului ca Bolojan a precizat ca abia dupa jumatatea lunii iulie filiala pe care conduce va anunta pentru ce tabara opteaza, Bogdan spune ca liderul liberal de la Bihor „o sa fie cireasa de pe tort in tabara reformista”.

„Ilie Bolojan nu s-a pozitionat inca, dar a fost extrem de ferm. El a fost primul prim-vicepresedinte al partidului care s-a retras de la conducerea PNL, considerand ca deciziile nu se iau in mod democratic. A ales sa se retraga la Primaria Oradea. E un om extrem de riguros. El vrea o hotarare a biroului judetean. (…) Sunt convins ca Ilie Bolojan o sa fie cireasa de pe tort in tabara reformista, care are oameni cu experienta cum e Emil Boc, Flutur, Lungu si extrem de tineri, cum e Sighiartau, Pavel Popescu, eu si altii”, a spus Rares Bogdan pentru servuscluj.ro.

Presedintele PNL Bihor, Ilie Bolojan, a vorbit pe larg despre strategia adoptata de filiala pe care o conduce in privinta sustinerii viitorului presedinte al partidului.

Distribuie informația
Alte știri