Razboi…. din zbor. Consiliul Judetean s-a suparat ca Primaria Oradea a „furat startul”, anuntand cursele aeriene spre Constanta

La 24 de ore de la anuntul APTOR ca incepând cu 27 aprilie 2017, Oradea va beneficia de un zbor direct Oradea-Constanța și retur, cu o frecvență de 1 zbor/săptămână, operat de compania Blue Air, Consiliul Judetean se arata deranjat de demersul Asociatiei pentru Promovarea Turismului in Oradea.

Intr-un comunicat de presa al CJ Bihor, purtatorul de cuvant al institutiei, Hizo Zoltan, arata ca „în calitate de acționar unic al RA Aeroportul Oradea, continuă demersurile în vederea asigurării unor curse externe low cost. Sunt vizate mai multe destinații europene, în momentul de față fiind pe rol finalizarea contractelor. Cursele vor fi anunțate în momentul semnării documentelor oficiale.”

In acelasi document se mai arata : „Consiliul Județean Bihor este singura instituție care, potrivit legii, poate negocia cu operatorii de zboruri, destinații, orare și frecvențe ale curselor, cu decolare sau aterizare pe Aeroportul Oradea. Orice anunț cu privire la diferite zboruri ce vor fi operate din Oradea, venite din partea altor instituții, sunt doar speculații fără temei legal sau documente oficiale. Confirmarea zborurilor de pe Aeroportul Oradea poate fi făcută doar de către reprezentanții CJ. Consiliul Județean Bihor adresează rugămintea catre toate entitățile juridice, publice sau private să se mențină strict in sfera lor de competență și să se abțină de la afirmații pe teme care în mod cert nu intră in atribuțiunile lor.”

Distribuie informația
Alte știri