Razboiul din Consiliul Judetean Bihor continua si in institutie dar si in instanta

Sedinta ordinara a alesilor bihoreni, de marti, 25 aprilie, a fost la fel de aprinsa iar majoritatea hotararilor care aveau nevoie de votul a doua treimi din alesi au picat.

Liberalii s-au mentinut pe aceeasi pozitie de “Gica Contra”. Si asta chiar daca a fost vorba de proiectele privind insusirea inventarului actualizat al bunurilor care apartin domeniului public si privat al Bihorului, sau consens pentru prelungirea contractului comodat, expirat de doua zile, privind sediul de pe str Republicii din Oradea unde se elibereaza pasapoartele si certificatele de inmatriculare.

Seful administratiei judetene, Pasztor Sandor a declarat ca aceste puncte de pe ordinea de zi nu coboara pe panta politica si personal isi doreste ca institutia sa functioneze. In schimb, liderul liberalor din CJ Bihor, Ionel Avrigeanu e convins ca “alianta PSD-UDMR -ALDE nu e departe de penibil”. Si acuzele din ambele tabere au curs dar vor continua si in fata magistratilor.

Daca liberalii au castigat o prima batalie la Tribunal privind desemnarea conducerii Consiliului Judetean Bihor, alesii PSD-UDMR SI ALDE se vor adresa si ei instantei civile, urmand a inainta “o actiune in constatate in contradictoriu cu PNL, Filiala Bihor”.

Distribuie informația
Alte știri