RCS&RDS a anuntat ce tarife cu suprataxe aplica in roaming de la 1 iulie

RCS&RDS a anuntat vineri ca tarifele cu suprataxe care vor fi aplicate in roaming, de la 1 iulie, vor fi mai mici decat cele anterioare. Astfel, pentru o saptamana in orice tara din UE/SEE, daca vor fi consumate apeluri, date si/sau SMS-uri potrivit unui consum mediu obisnuit va fi platita in luna respectiva suma de 3,95 Euro (TVA inclus) in plus fata de valoarea abonamentului lunar de doar 2,88 Euro (TVA inclus), rezultand pentru luna respectiva o valoare totala de plata de numai 6,83 Euro (TVA inclus), a exemplificat operatorul.

Schimbarile tarifare au fost aprobate de ANCOM avand in vedere noile reguli europene valabile incepand cu luna iunie 2017.

Valentin Popoviciu, vicepresedintele RCS&RDS, a tinut sa precizeze ca ‘tarifele de roaming vor scadea si mai mult imediat ce tarifele de wholesale (en-gros), dintre operatori, vor scadea la randul lor.

Noile conditii pentru serviciul de roaming in UE/SEE se aplica in mod automat tuturor clientilor activi Digi Mobil, persoane fizice si juridice, cu conditia sa aiba serviciul de roaming activat.

Distribuie informația
Alte știri