RCS&RDS isi propune sa ia un credit urias. Suma e mai mare decat fusesera anuntati initial actionarii

Compania de cablu RCS&RDS are în plan să împrumute până la 800 de milioane de euro pentru a-şi restructura datoriile, conform unei variante actualizate a convocatorului adunărilor cu acţionarii, publicat marţi în Monitorul Oficial.

“Adunarea generală extraordinară a acţionarilor are următoarea ordine de zi completată: 1. Aprobarea contractării uneia sau mai multor finanţări în valoare de până la 800 de milioane de euro pentru o durată care nu va depăşi 10 ani şi care vor fi folosite în scop de refinanţare a datoriilor societăţii precum şi în alte scopuri stabilite de Consiliul de administraţie”, conform noii variante a documentului, publicată în Monitorul oficial cu numărul 3227.

În varianta anterioară a documentului, publicată în Monitorul Oficial în urmă cu aproximativ o săptămână, compania menţiona obţinerea unor finanţări de 600 mil. euro. Acţionarul majoritar al RCS&RDS este antreprenorul Zoltan Teszari din Oradea.

Distribuie informația

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Alte știri