Reacția Flaviei Groșan după ce a fost criticată de Raed Arafat: ”Nu am apărut din spuma mării”

Foto: Facebook/ Flavia Groșan

După ce a stârnit un val de controverse și a fost criticată de Raed Arafat, Flavia Groșan a reacționat. Medicul a transmis un mesaj pe contul său de Facebook.

Raed Arafat a vorbit vineri, în timpul vizitei în judeţul Bihor, despre cazul controversat al Flaviei Groșan. Șeful DSU a fost întrebat cum comentează susţinerea dr. Flavia Groşan de către pacienţii vindecaţi de ea, iar acesta a criticat-o dur.

”Medicina nu se susţine în stradă din punct de vedere al practicii actului medical. Actul medical se face pe bază de ştiinţă medicală şi pe bază de protocoale medicale care sunt dovedite, care sunt stabilite prin cercetare, a spus Arafat.

Flavia Groșan a reacționat și a transmis un mesaj pe contul ei de Facebook.

„Doamnelor si domnilor, vorbiți de studii clinice. Eu nu am apărut din spuma marii. Eu am făcut cercetare de mare calibru ca Principal Investigator in multe studii clinice de mare anvergura internațională. Acum folositi acele medicamente, iar eu am fost acolo, cum unii nu vor fi niciodată in viața asta. Toate se fac la timpul lor. Acum nu mai am timp de știința. Acum folosesc ce am învățat din ele, aplic si vindec oameni. Va pupa mama!

PS Hai, gata cu vorbăria. Intru pe front. Acolo se câștiga bătăliile. Nu cu un ochi pe Netflix si cu altul pe pagina de FB a doctoriței afurisite din Oradea sa vedem ce a mai postat :)))))”, a scris dr. Flavia Groşan pe Facebook.

Distribuie informația
Alte știri