Reacția lui Ioan Mang după căderea Guvernului: „PSD pleacă de la guvernare cu fruntea sus”

Președintele PSD Bihor, Ioan Mang, a reacționat pe Facebook, dupa votul la moțoinea de cenzură impotriva Guvernului Dăncilă:

Moțiunea de cenzură de astăzi a trecut cu votul unor trădători, pentru care interesul personal a fost mai important decât interesele românilor și stabilitatea guvernării.

Vă îndemn pe toți să studiați atent lista rușinii, lista parlamentarilor care au spus astăzi că vor salarii și pensii tăiate, că vor peste 400.000 de români concediați din sistemul public, că vor să pedepsească mediul de afaceri și să stopeze programele pentru tineri antreprenori! Din păcate, votarea moțiunii de cenzură înseamnă începutul unui perioade de instabilitate și austeritate pentru România. Această zi va rămâne în memoria colectivă ca joia neagră pentru economia și democrația românească. Joia neagră pentru bunăstarea românilor.

Haosul în care Klaus Werner Iohannis aruncă astăzi țara, lăsând-o fără viziune și program de guvernare, fără guvern stabil, fără buget rectificat, în prag de iarnă și în pline alegeri prezidențiale va avea efecte devastatoare pentru economie și pentru imaginea României în plan extern.

Partidul Social Democrat îi solicită ferm lui Klaus Werner Iohannis să vină de îndată cu un guvern care să aibă o majoritate stabilă în Parlament, pentru a evita destabilizarea țării pe termen mediu și lung.

PSD pleacă de la guvernare cu fruntea sus: am dovedit că știm să luăm măsuri bune pentru oameni, măsuri prin care să creștem nivelul de trai și bunăstarea românilor. Am reușit creșterea fără precedent a salariilor și pensiilor românilor și am demarat investiții, în toată țara, cum nu s-au mai făcut până acum niciodată.

PSD va continua să lupte pentru fiecare român. Toți cei care ne susțin nu trebuie să se demobilizeze.

Trebuie să rămânem uniți și concentrați asupra alegerilor prezidențiale: nu trebuie să lăsăm toată puterea în mâinile unui singur om, mai ales în mâna unuia care nu a făcut nimic pentru români timp de cinci ani, din contră a blocat guvernarea chiar și cu prețul încălcării Constituției.

Distribuie informația
Alte știri