Reacția lui Mang după ce ALDE a votat cu PNL la ultima ședință CJ Bihor: „Mai multe drumuri din județ vor ramâne neasfaltate”

Președintele PSD Bihor, Ioan Mang, a reacționat online imediat după ședința de Consiliu Judetean de sâmbătă în care consilierii ALDE nu au mai votat alături de PSD și UDMR.

În timp ce ne străduim să îmbunătățim toate drumurile judetene și să realizăm covoare asfaltice noi, azi 18 consilieri județeni au cerut și votat amânarea rectificării bugetare!, a scris Mang pe facebook.

In aceeași postare, Ioan Mang se arată  vizibil deranjat de votul celor doi consilieri ALDE, care deși aflați în alianța de la putere (Traian Bodea fiind chiar vicepreședinte al Consiliului Județean) au votat și chiar ei au cerut amânarea acestei hotărâri!

Efectul? În acest moment trebuie să ne limităm la cei 137,650 km de drumuri județene cu covor asfaltic nou în loc de minim 150 km pe care am fi dorit sa-i facem prin aceasta rectificare! Deci, nu vom avea bani suficienți pentru a finaliza drumul Osorhei – Copăcel (vor rămâne 4 km nefăcuti), drumul Batar – Belfir – Soimi (mai e nevoie de bani pentru încă 3,8 km) s.a. a completat  Mang.

Concluzia lui Mang este ca cei 2 consilierii ALDE au uitat de cetățenii care i-au votat!

Inaintea votului de ieri, Traian Bodea a explicat, tot online, care este motivul pentru care a decis să voteze alături de Opoziție.

Mă simt obligat ca în perioada următoare să susțin la vot in Consiliul Judetean o serie de modificări și propuneri pentru a debloca această luptă politică dusă pe spinarea unui obiectiv la care toți spun că au soluții dar orgoliile politice sunt prea mari… Voi susține orice propunere pe care o voi considera bună pentru a aduce schimbări la Aeroportul Oradea….. Nu cred că Bolojan are soluția magică, așa cum nu cred că Pasztor ar face jocurile ascunse ale Ungariei, dar orgoliile vechilor aliați care au guvernat județul împreună din 2008- 2016 sunt duse la extrem pe acest obiectiv deși timp de 8 ani cât au condus județul împreună PNL-UDMR nu au avut nici un zbor extern și nici o viziune asupra Aeroportului Oradea.

„Puneti-va la aceași masă și găsiți soluții! ” le-a mai cerut Bodea liderilor politici locali.

Distribuie informația
Alte știri