Reactii la criza. Ce spun politicienii bihoreni despre Ordonantele lui Iordache? Cei mai multi, tac…

Pana miercuri la pranz, putini erau liderii politici locali care au transmis mesaje pe retelele de socializare referitoare la criza generata de aprobarea Ordonantelor de urgenta privind dezincriminarea abuzului in serviciu. Nici liderul PSD, Ioan Mang, si nici primarul PNL, Ilie Bolojan, nu au scris nimic in spatiul virtual. Fostul presedinte al Consiliului Judetean, Cornel Popa a distribuit un comunicat de presa al partidului iar deputatul Florica Chereches a scris inca de azi noapte : „Mesajul acestei seri: liber la hoție, tâlhărie, minciună și înșelătorie. PSD îngenunchează o țară întreagă, de dragul „conducătorului iubit”. fără să cântărească efectele pe plan național și internațional În felul ăsta, chiar reușim să alungăm investitorii și turiștii. Mi-e și frică să întreb ce mai urmează….”

Niciunul dintre parlamentarii PSD nu a postat pana miercuri la pranz vreo opinie referitoare la ordonanta care a modificat Codurile penale, favorizandu-i pe alesi. Senatorul, Florian Bodog, este singurul lider social democrat care a scris astazi pe Facebook, insa nu despre criza politica ci despre bugetul de la Sanatate.

De la USR, deputatul Silviu Dehelean a distribuit doar mesajul de azi noapte al presedintelui Klaus Iohanis iar astazi, in Parlament, a protestat alaturi de ceilati alesi USR prin afisarea unor pancarte la adresa Puterii. stire in curs de actualizare…

FB_IMG_1485947133723

Alte știri