Reacțiile liderilor politici din Bihor după alegerile de ieri

Ilie Bolojan

Florin Birta

Fiecare episod electoral al ultimilor 2 ani ne arată că România este tot mai matură. Direcția europeană pe care românii, în mare majoritate, au decis-o, și azi, este un semnal pentru întreaga lume, privind intențiile actualei generații. O generație de un civism exemplar. Suntem o Românie nouă, tânară și cu multă speranță. Avem de lucru, avem de construit un oraș mai bun, mai frumos, un exemplu pentru întreaga țară. Iar de la anul, cu ajutorul bihorenilor să alegem mai bine, pentru că tot Bihorul merită implicarea pe care liberalii au dovedit-o în Oradea!

Ioan Mang

Dorim să le mulțumim tuturor celor care au mers astăzi la vot și ne-au acordat încrederea lor!  Pentru milioanele de români care cred în Partidul Social Democrat, dar și pentru viitorul țării noastre, continuăm lupta!

Silviu Dehelean

Felicitări, Klaus Iohannis! Vă doresc un al doilea mandat mai liniștit, mai activ în sensul schimbării țării, mai bun pentru România! România a ales. A ales o viteză mai mică pentru modernizare și pentru restructurare profundă, dar a ales calea spre statul de drept, spre modernitate și eurosincronism, spre viitor! O parte importantă dintre români au ales USR PLUS și Dan Barna, au optat pentru o modernizare mai rapidă și mai profundă a societății și a statului român. Lupta continuă! Să nu uităm că urmează localele și parlamentarele, cele mai importante pentru schimbarea țării. La locale diaspora nu votează, iar la parlamentare votează limitat. Rămâne doar în sarcina noastră, de acasă, să câștigăm alegerile astea în 2020.

Ciprian Blejan – ALDE 

Dreptul la un vot democratic a fost câștigat acum 30 de ani și cred că fiecare dintre noi trebuie să îl exercite. Am votat cu speranța că vor fi 5 ani mai buni și ca România să constituie o prioritate pentru fiecare. Trebuie continuat drumul spre un stat modern și civilizat.

Claudiu Pop

Jos palaria pt romanii din diaspora care au dat o lectie de simt civic prin participarea intr un numar atat de mare la vot! Indiferent de optiunea politica,trebuie sa participam la vot! Se alege presedintele tarii noastre si nu putem lasa pe altii sa decida in pentru noi! Chapeau diaspora romaneasca

 

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri