Realizatorul Tv, Cristi Sabbagh, ”desfinţat” de poliţişti după bătaia mâncată de la hoţii din Tileagd

Realizatorul TV Cristian Sabbagh a fost atacat de hoţii de combustibil într-o localitate bihoreană, în timp ce filma acolo un reportaj, şi a acuzat Poliţia că nu şi-a făcut treaba cum trebuie şi a intervenit tardiv pentru a-l scăpa de furia hoţilor.

”Sindicatul” poliţiştilor îl contrazice, şi explică cum s-au întâmplat în realitate lucrurile prin intermediul paginii de facebook ”Poliţiştii au umor”.

”Am făcut câteva verificări şi am stat de vorbă cu colegi din zonă. În realitate, vagoanele sunt păzite de o firmă de pază ai cărei agenţi de pază, ori dorm la serviciu, ori mai ”închid ochii”, fiind schimbate cel puţin două astfel de firme de pază până în prezent. În vagoane nu se află combustibil în cantităţi mari, ţiganii scurgând în bidoane probabil ce rămâne pe fundul cisternelor. Bineînţeles că poliţiştii au întocmit zeci de dosare penale celor din zonă, dar după cum ştiţi, legislaţia nu este de partea celor corecţi sau care doresc să facă dreptate. Ce este cel mai dureros pentru mine, este faptul că niciun oficial nu a ieşit cu un comunicat care să lumineze aceste aspecte şi să delimiteze aspectele ireale şi tendenţioase de situaţia reală, oamenii trăind cu impresia că POLIŢIA NU FACE NIMIC, aşa cum reiese şi din multe comentarii ale celor care îi urmăresc pagina domnului Sabbagh. Greşit! POLIŢIA FACE PREA MULTE! Ar trebui să vă cereţi scuze, domnule Sabbagh! Dovediţi că aveţi un gram de onoare şi recunoaşteţi public faptul că aţi greşit. Aşa cum aţi modificat titlul postării, puteţi să vă cereţi şi scuze. Vă respectăm activitatea jurnalistică, dar dovediţi că aveţi şi demnitate” au mai scris ”sindicaliştii”. Citeste articolul

Distribuie informația
Alte știri