Recomandare de lectură: „Minus infinit” de Renert Dusout

Continuăm, în această perioadă neobișnuită pentru noi toți, seria de prezentare de carte menită a suscinta interes, de-a vedea lucrurile dintr-o altă perspectivă.De acesta dată, directorul Bibliotecii Județene Gh Șincai, Ligia Mirișan s-a oprit la volumul „Minus Infinit” al lui Renert Dusout.

„Cartea, absolut specială, tratează prin scrierea sa un subiect sumbru-moartea, însă într-o manieră inedită, unică… Este un o lectură ce te face să te întorci la tine insuți, te pune pe gânduri, trebuie să o trăiesti, să o respiri…Este o invitație nu de-a te impăca cu soarta, ci cu sensurile multiple ale vieții noastre”, spune Ligia Mirișan.

In opinia ei, atmosfera misterioasă a volumului lui Renert Dusout te duce cu gândul spre filmul „Casablanca” dar și spre poemul eminescian, „Memento mori”.

Cartea „Minus Infinit” e disponibilă pe Libris.ro și în librăriile partenere. Diverta, de exemplu.

N.R. „Bună, sunt Renert dar prietenii îmi spun Tudor. Probabil pentru că nu sună la fel. Pe timpul zilei conduc o agenție de comunicare și marketing și din când în când am grijă să scriu, pentru a putea să mai și respir”, e un scurt fragment dintr-un interviu acordat de autorul romanului ”Minus infinit”. Mai știm și că e orădean, iar 4 aprilie are o semnificație aparte pentru el și sora lui geamănă.

Distribuie informația
Alte știri