Recomandarea USR Bihor pentru votul din turul 2: „Direcția celor care susțin USR…”

Președintele USR Bihor, deputatul Silviu Dehelean,  a transmis un mesaj pentru simpatizanații partidului, la cțteva ore după anunțarea rezultatelor din turul 1 al alegerilor prezidențiale:

Mulțumesc celor care au ieșit la vot într-un număr atât de mare, și din țară, și din diaspora, celor care au început să înțeleagă cât de important este să îți exprimi opțiunea și să decizi în ceea ce privește politica și liderii care gestionează bugetele și năzuințele noastre. Una dintre victoriile anului 2019 este trezirea electorală și participarea activă în viața politică a multor români.

Mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut și ne-au acordat încrederea, care au ales să voteze Dan Barna și Alianța USR PLUS. Nu îi vom dezamăgi, vom continua să luptăm pentru obiectivele și propunerile noastre, pe care le-au îmbrățișat și ei.

E dificil să digeri o înfrângere și e și mai dificil să te vezi depășit de Viorica Vasilica Dăncilă. Dar nimeni nu a zis că va fi ușor să te iei la trântă cu o structură masivă ca a PSD, crescută pe și printre osatura statului. Nu sunt doar zile frumoase în politică.

Rezultatul dezastruos pentru așteptările noastre ne spune cât se poate de clar că am făcut greșeli și că nu am mai fost la fel de proaspeți, prezenți și sincronizați cu românii ca până la europarlamentare. Trebuie să vedem în ce măsură greșelile au ținut de campanie sau de hotărârile luate în perioada agitată a ultimelor săptămâni și trebuie să luăm măsuri.

În mod particular, pentru județul Bihor, Alianța USR PLUS a reușit să își păstreze, în mare parte, electoratul câștigat la europarlamentare și face notă disonantă față de scăderea numărului de voturi înregistrată la nivel național. Le mulțumesc colegilor din USR Bihor și din PLUS Bihor pentru volumul consistent de muncă pe care au depus-o în ultimele luni.

Pentru turul 2 direcția celor care susțin USR și PLUS nu poate fi decât către urnele de vot pentru a vota candidatul care e cel mai aproape de principiile și valorile Alianței, adică Klaus Iohannis. Știu că există multe supărări și frustrări, dar câștigul prezenței la urne și al valorizării votului, pentru care am luptat atât, nu merită să se piardă și nici să se diminueze.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri