Recomandări făcute iubitorilor muntelui de către Salvamont Salvaspeo Bihor

Foto: facebook/ Salvamont Salvaspeo Bihor

În această perioadă vremea s-a răcit accentuat în munții Bihor şi Pădurea Craiului. Stratul de zăpadă la nivelul staţiunilor Stâna de Vale, Vârtop respectiv Padiş este în jur de 50 cm iar la altitudini de peste 1400 de metri este între 80-120 de cm.

Luând în considerare că în cursul lunii martie mai mult de jumătate dintre persoanele care au beneficiat de intervenţia echipelor de salvare montană, ale Serviciului Judeţean Salvamont Salvaspeo Bihor, au avut echipament necorespunzător vă recomandă următoarele:

„Ţineţi cont de avertizările meteorologice şi pe lânga cantitatea şi calitatea zăpezii acordaţi atenţie deosebită condiţiilor de vizibilitate.
Pentru cei care se aventurează in afara staţiunilor turistice, le recomandăm sa aleagă trasee pe masura pregătirii, utilizând echipament corespunzător, să se informeze, în prealabil, in privinţa traseelor si condiţiile de parcurgere in regim de iarnă a acestora. Pentru zona montană a judeţului Bihor aveţi posibilitatea să descărcaţi trackurile traseelor turistice de pe siteul www.salvamontbihor.ro , secţiunea trasee turistice.

Echipamentul de iarnă este obligatoriu!!!
Echiparile de siguranţă pe anumite trasee sunt încă ascunse sub un strat consistent de zăpadă şi/sau gheaţă.
Cei care aleg să abordeze trasee din zonele de creastă, cu schiuri, snowboard sau rachete de zăpadă, in zone unde există riscul de declanşare a unor avalanşe, sunt sfătuiţi să nu abordeze singuri aceste trasee si să se echipeze cu echipamente de salvare din avalanşă ( dispozitiv de căutare in avalanşă, lopată, sondă de avalanşă ).

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri