Recomandări preventive și ochelari care distorsionează realitatea, prezentate de polițiștii bihoreni la Top Auto

În perioada 17 – 19 iunie a.c., polițiștii de prevenire bihoreni, alături de reprezentanții Centrului Județean de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bihor sunt prezenți la evenimentul Top Auto, care se desfășoară în parcarea centrului comercial Aushopping Oradea.  

Astfel, la sfârșit de săptămână, polițiștii de prevenire bihoreni și partenerii de program sunt alături de cetățeni cu un stand cu materiale informativ – preventive, interacționează cu participanții la eveniment și le oferă recomandări utile cu privire la riscurile asociate consumului de substanțe psihoactive, dar și despre urmările sale, precum deteriorarea relațiilor cu familia și cu prietenii, dependența, depresia, violența, accidentele rutiere etc.

Participanții la eveniment au ocazia, cu ajutorul unor ochelari speciali, ce distorsionează realitatea și simulează efectele psihomotorii ale consumului de alcool sau droguri, să înțeleagă efectele devastatoare ale acestora asupra organismului. 

De asemenea, la standul Poliției Bihorene din cadrul evenimentului este prezent și un autoturism de serviciu din dotarea polițiștilor bihoreni.

Scopul acestor acțiuni, care vor continua și în perioada următoare, este acela de a îndruma populaţia, în special tinerii, să își petreacă timpul liber într-un mod sănătos, ca alternativă la consumul de alcool sau droguri.

Totodată, acțiunile polițiștilor bihoreni vizează creşterea nivelului de informare a cetățenilor şi sensibilizarea acestora cu privire la aspectele medicale, psihologice şi sociale ale consumului şi dependenţei de droguri, în vederea diminuării stigmatizării şi marginalizării sociale pe care le implică consumul acestor substanțe.

Acțiunile preventive la Top Auto Oradea vor continua și duminică, 19 iunie a.c., când participanții sunt așteptați de polițiștii de prevenire bihoreni cu noi surprize și recomandări pentru siguranța lor.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri