Record de amenzi pe drumurile Bihorului. Aproape 900 de soferi si pietoni au fost sanctionati in weekend

Peste 870 de conducători auto care nu au respectat legislația rutieră au fost sancționați de poliţiştii rutieri în acţiune, la sfârșit de săptămână – au fost sancționați 466 de conducători auto care au depășit limitele legale de viteză și 159 de pietoni care au traversat neregulamentar, anunta IPJ Bihor.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic la sfârșit de săptămână, au fost aplicate  amenzi în valoare de 278.363 lei iar 31 de soferi  au ramas fara permis. De asemenea, au fost reţinute nouă certificate de înmatriculare, au fost constatate șapte infracţiuni şi opt tamponări.

466 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 159 de pietoni au fost sancționați pentru traversări neregulamentare, 32 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, nouă sancțiuni au fost aplicate pentru punerea în circulație a unor autovehicule care prezentau defecțiuni tehnice, trei pentru depășiri neregulamentar, două pentru conducere sub influența alcoolului, iar 200 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

 

 

 

Distribuie informația
Alte știri