“Redescoperă bihorul pe bicicletă” – Câmpia Crișurilor

Agenția de Management al Destinației Bihor organizează o nouă tură pe biciclete, pentru a descoperi o parte din atracțiile turistice ale Câmpiei Crișurilor.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 6 octombrie și presupune parcurgerea unui traseu de aproximativ 32 km (16 km pe sens: Salonta – Parcul Natural Cefa; timp de parcurgrere: aproximativ 2 ore/sens), având ca punct de plecare și de sosire municipiul Salonta. Cicliștii vor putea vizita Turnul Ciunt din Salonta și Parcul Natural Cefa, din arealul Câmpiei Crișurilor.

“Toți cei care doresc să participe la acest eveniment trebuie să poarte echipament alcătuit din cască de protecție și vestă reflectorizantă. Se anunță o zi plăcută pentru pedalat și admirat fascinantul peisaj multicolor al toamnei”, a precizat Bantó Norbert, director executiv AMD.
Pentru a participa la “Redescoperă bihorul pe bicicletă” – Câmpia Crișurilor, organizat sâmbătă, 6 octombrie 2018, e necesara completartea formularului de înscriere, accesând link-ul: https://goo.gl/forms/KpmKSO6vqZJTfaRJ3.

Foto:amd.ro

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri