Regal folcloric “România ne Unește”, la Sala Sporturilor Antonio Alexe

Iubitorii melosului popular din Bihor sunt asteptati la un regal folcloric “România ne Unește”. Evenimentul, organizat de Primăria Oradea, este la a II-a ediție și va avea loc în data de 25 noiembrie, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor Antonio Alexe.

“Vom avea și anul acesta invitați de seamă: Maria Dragomiroiu, Traian Jurchelea, Viorica Flintașu, Zenaida Bolboceanu din Republica Moldova, Ionuț Fulea, Sava Negrean Brudașcu și Nicolae Furdui Iancu. Aceștia vor fi acompaniați de Ansamblul Profesionist Crișana. Pentru a promova folclorul bihorean, am decis să invităm trei tineri talentați din Bihor: Ioan Urs, Vlad Ștef și Simona Gherman, care vor interpreta muzică tradițională specifică zonei Bihorului. Totodată, vom avea o surpriză pentru publicul care va participa. Astfel, cei trei tineri vor pregăti un moment artistic special, dedicat celor mai importanți artiști bihoreni, care din păcate astăzi nu mai sunt printre noi”, spune Mihai Jurca – directorul APTOR .

Spectacolul va fi prezentat de Iuliana Tudor, cunoscuta prezentatoare a emisiunii „O dată-n viaţă”, difuzată de TVR. Prețul unui bilet fiind de 10 lei. Se pot achiziționa începand de vineri, 16 noiembrie, în Sala Ghișeelor din Primăria Oradea, de la punctele de casierie, de luni până joi între orele 7:30 și 18:00, iar vineri între orele 7:30 și 15:30.

Foto: tvmania.ro

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri