Remarcată din public de Dimash Qudaibergen, o tânără din Oradea a cântat împreună cu celebrul artist în fața a 6.000 de oameni

Christina Pantea, una dintre cele mai talentate eleve Enjoy Music din Oradea, a avut parte de cea mai frumoasă experiență din viața ei de până acum. Pe data de 6 mai, în Antalya, Turcia, a avut loc un concert al starului internațional Dimash Kudaibergen, considerat „Cea mai bună voce a planetei”.

În timpul concertului, în fața a aproximativ 14.000 de oameni, Christina Pantea, care este si o fană înfocată a artistului, a fost remarcată de urechea absolută a lui Dimash Kudaibergen în timp ce acesta cânta alături de fanii săi. Impresionat de vocea Christinei, artistul i-a întins microfonul și a invitat-o să cânte împreună cu el pe scenă.

Spre surpriza generală, adolescenta din Oradea a început să fredoneze refrenul unei piese chiar în limba kazahă, Dimash a fost uluit și emoționat de vocea ei iar la finalul momentului i-a transmis că se vor întâlni din nou pe marile scene, datorită vocii sale minunate.

„Nu știam ce mi se întâmplă, m-a strâns în brațe atât de tare… părea mândru. Mă bucur că a auzit de România. Poate că va veni și la noi în viitor”, a declarat Christina.

Dimash Kudaibergen este un artist de origine kazahă, cunoscut pentru abilitatea sa de a cânta în peste 9 limbi și de a interpreta o varietate de stiluri muzicale. Acesta a emoționat publicul din peste 50 de țări și a susținut un concert în 2022 în Almaty, în fața a 40.000 de oameni din întreaga lume.

Distribuie informația
Alte știri