Remiză pentru FC Bihor în prima manşă a semifinalei barajului cu ACSO Filiaşi. Calificarea se decide la Oradea

Foto: Alex Covaci

Fotbaliştii de la FC Bihor au terminat la egalitate, scor 1-1, jocul din prima manşă a semifinalei barajului de promovare în Liga a II-a, pe care l-au disputat miercuri seara în deplasare, pe terenul echipei doljene ACSO Filiaşi. La pauză scorul a fost 0-0, iar golul echipei orădene l-a reuşit Adrian Gîdea, în minutul 60, el deschizând scorul cu un şut frumos de la 14 metri, înspre vinclul din dreapta portarului gazdelor. Echipa din Filiaşi a reuşit însă să egaleze şase minute mai târziu, prin Dănuţ Scuturoiu.

Este totuşi un rezultat pozitiv pe care FC Bihor l-a obţinut în deplasare în această primă manşă, urmând ca returul să îl dispute pe teren propriu, sâmbătă, 25 mai, de la ora 17:30.

„A fost o partidă destul de echilibrată doar în unele momente ale jocului. Per ansamblu, noi am început destul de bine, am controlat jocul, ne-am creat două – trei momente bune de a marca, am şi avut o ocazia mare, o bară, a lui Stoian, apoi o ocazie a lui Ciocan. Despre joc, pot să spun doar că în prima repriză mi-aş fi dorit ca echipa să aibă mult mai mult curaj. Am fost puţin temători şi un pic ezitanţi în ceea ce înseamnă construcţia în zona mediană, dar a doua repriză parcă am început mai bine, am controlat jocul, am marcat, am avut 1-0, dar apoi a venit o fază fixă la care am luat gol, după un corner. Rezultatul mă nemulţumeşte, pentru că mi-aş fi dorit să câştig, pentru că aveam oportunitatea să câştigăm, dacă aveam mai multă încredere şi mai mult curaj, dar, până la urmă, eu spun că este un rezultat care ne dă încredere şi ne dă speranţe pentru calificare”, a declarat, la finalul jocului, antrenorul echipei FC Bihor, Florin Farcaş.

Distribuie informația
Alte știri