Renunțați la improvizații! Cu focul nu e de glumit

În noaptea de joi spre vineri, 21 octombrie a.c., pompierii militari au intervenit în localitatea Fegernic din comuna Sârbi, pentru stingerea unui incendiu produs la o gospodărie.

În jurul orei 01.50, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, în dispeceratul  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, echipajele de pompieri ale Gărzii Sălard și ale Stației Săcueni au fost alertate pentru stingerea unui incendiu produs la o gospodărie din localitatea Fegernic. În momentul sosirii forțelor de intervenție, s-a constatat faptul că incendiul se manifesta la acoperișul casei, cu pericol de propagare la încăperile gospodăriei dar și la casa vecină.

Pentru stingerea focarelor și protecția locuinței amenințate de flăcări, pompierii militari au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, reușind să lichideze incendiul în aproximativ 30 minute și să salveze încăperile gospodăriei.

În urma evenimentului, provocat, cel mai probabil, de un cablu electric neizolat corespunzător, au ars acoperișul casei și un metru cub lemn de foc. Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Distribuie informația
Alte știri