Repartizarea candidaţilor admişi la examenul de rezidenţiat are loc duminică şi luni. Ministrul Florian Bodog a fost la Centrul din Oradea

foto/ arhiva

Candidații admiși la examenul de rezidențiat în 2017 își aleg locurile/posturile posturile în specialitatea pentru care au optat duminică și luni, a informat un comunicat al Ministerului Sănătății.

Astfel, pentru domeniul medicină sunt repartizați 4.220 candidați pe 3.565 locuri. În domeniul medicină dentară sunt repartizați 1.066 candidați pe un număr de 258 locuri, iar în domeniul farmacie sunt repartizați 458 candidați pe 136 locuri/posturi.

Alegerea locurilor/posturilor în specialitate și a centrelor de pregătire se face prin teleconferință, în intervalul orar 9:00 — 21:00, în centrele universitare Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș sau Timișoara.

Duminică sunt repartizați candidații care au obținut un punctaj de minim 60% din punctajul maxim obținut pentru fiecare domeniu de concurs. Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a participat, în Centrul de la Oradea.

Concursul de Rezidențiat a fost organizat în data de 19 noiembrie, în 6 centre universitare: București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara. La concurs au participat 6.818 candidați.

Distribuie informația
Alte știri