Repartizarea computerizata a lasat cativa elevi bihoreni, in afara sistemului educational. Care sunt liceele preferate de elevi

Au fost afisate rezultatele repartizarii la liceu a absolventilor claselor a VIII-a care au sustinut Evaluarea Nationala. 3.512 elevi bihoreni sunt din toamna liceeni , in urma primei sesiuni a repartitiei computerizate. 8 insa au ramas pe dinafara, pentru ca nu au completat suficiente optiuni dar mai au totusi sansa de a se inscrie in a doua etapa de repartizare

In Bihor , Colegiul Naţional Emanuil Gojdu şi-a ocupat toate locurile disponibile în clasa a IX-a,  cea mai mică medie de admitere fiind 8,81, la specializarea Ştiinţe Sociale.

Colegiul Economic Partenie Cosma, Colegiul Tehnic Mihai Viteazul şi Liceul Greco-Catolic Iuliu Maniu sunt şi ele unitati de invatamant care vor avea clase complete din toamna. Si Colegiul Naţional Mihai Eminescu a fost printre şcolile preferate de absolvenţii de gimnaziu. Mai are insa locuri la specializările cu predare în limba maghiară Filologie – Bilingv Engleză şi Ştiinţele Naturii.

La polul opus figureaza Colegiile tehnice Traian Vuia si Constantin Brancusi unde in total sunt neocupate 140 de locuri.

Distribuie informația
Alte știri