Repartizarea computerizata a lasat cativa elevi bihoreni, in afara sistemului educational. Care sunt liceele preferate de elevi

Au fost afisate rezultatele repartizarii la liceu a absolventilor claselor a VIII-a care au sustinut Evaluarea Nationala. 3.512 elevi bihoreni sunt din toamna liceeni , in urma primei sesiuni a repartitiei computerizate. 8 insa au ramas pe dinafara, pentru ca nu au completat suficiente optiuni dar mai au totusi sansa de a se inscrie in a doua etapa de repartizare

In Bihor , Colegiul Naţional Emanuil Gojdu şi-a ocupat toate locurile disponibile în clasa a IX-a,  cea mai mică medie de admitere fiind 8,81, la specializarea Ştiinţe Sociale.

Colegiul Economic Partenie Cosma, Colegiul Tehnic Mihai Viteazul şi Liceul Greco-Catolic Iuliu Maniu sunt şi ele unitati de invatamant care vor avea clase complete din toamna. Si Colegiul Naţional Mihai Eminescu a fost printre şcolile preferate de absolvenţii de gimnaziu. Mai are insa locuri la specializările cu predare în limba maghiară Filologie – Bilingv Engleză şi Ştiinţele Naturii.

La polul opus figureaza Colegiile tehnice Traian Vuia si Constantin Brancusi unde in total sunt neocupate 140 de locuri.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri