Reprezentanții IMM-urilor s-au întâlnit cu premierul Nicolae-Ionel Ciucă

Distribuie pentru prietenii tăi:

Marți, 25 ianuarie, a avut loc întâlnirea de lucru dintre delegația Consiliului Național al IMM-urilor din România și premierul României, domnul Nicolae Ionel Ciucă.

În cadrul întâlnirii, delegația CNIPMMR condusă de domnul președinte Florin Jianu, a ridicat atenția asupra următoarelor subiecte: criza energetică, analiza Măsurii 4.1.1, dialogul social, Debirocratizare/simplificare, politica fiscală, etc…

Situația generată de creșterea prețurilor la energia electrică și la gaze s-a numărat printre temele abordate. Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a arătat că guvernul a luat deja o serie de măsuri pentru a se asigura că vor fi protejați de creșterea prețurilor la energie atât consumatorii casnici, cât și sectoarele economice, o atenție specială fiind acordată IMM-urilor.
De asemenea, guvernul urmează să adopte o ordonanță de urgență care să completeze măsurile de sprijin pentru cetățeni și pentru mediul de afaceri, astfel încât să fie protejate locurile de muncă, iar firmele să-și poată desfășura activitatea în condiții de eficiență.

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri