Reprezentații la varf ai UNPR au fost primiți la Ambasada României de la Varşovia

Colaborarea dintre Uniunea Națională a Patronatului Român si Ambasada României din Polonia continuă.Proiectul „GO Romania!” , iniţiat in primăvară, de Ambasada României la Varşovia şi realizat cu sprijinul autorităţilor locale din țară, precum şi al Uniunii Naţionale a Patronatelor din România, alături de Camera Bilaterală de Comerţ și Industrie Polono-Română, a devenit realitate.

El presupune refacerea simbolică, în perioada 26 iunie – 9 iulie, a itinerariului parcurs de turiștii polonezi spre litoralul Mării Negre în anii ’70-’80 ai secolului trecut, sub forma unei caravane auto compuse din 15 de autoturisme Dacia (modele 1100, 1300 și 1310), Olcit, Polski Fiat şi Polonez.

Astăzi, o delegație condusă de preşedintele Uniunii Naționale a Patronatului Român, Ioan Lucian a fost primită de ambasadorul României la Varşovia, Ovidiu Dranga, moment ce a prilejuit punctarea unor noi proiecte comune.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri