Reprofesionalizarea administratiei publice, una din temele de campanie ale Deliei Ungur de la USR Bihor

USR Bihor a dat startul inscrierii in cursa pentru un loc pe liste la alegerile locale din 2020. S-a stabilit si prima borna. Pana la data de 20 septembrie se poate inscrie in competitia interna orice membru al organizatiei judetene, urmand a-si prezenta platforma si a fi votat online.

La acest moment exista 8 doritori pentru Consiliul Local Oradea. Ei sunt: Vasile Dumitriu, Cristian Rusu, Flavius Bunoiu, Adrian Boros, Delia Ungur, Claudia But, Andrei Popa si Diana Buhas. Pentru Consiliul Judetean Bihor si-au exprimat optiunea: Traian Cosor, Virgil Cosma, Mihai Svab, Adrian Derban, Ciprian Frunza, Răzvan Pauta, Călin Ţibu, Robin Alban, Miroslav Iuhaneac, Mădălin Uscat si Ciprian Barna.

Unul dintre candidatii pentru CLO, Delia Ungur a lucrat 18 ani in administratia locala. Fostul director ADLO a parasit fortat sistemul. De doi ani conduce o firma din Germania care se tot extinde in urbea de pe Crisul Repede. In cadrul Primariei Oradea, Delia Ungur a fost sefa serviciului buget, a lucrat la ZMO iar apoi a fost sefa societati de parcuri industriale. Sub condurea ei, in Eurobusiness 1 s-au atras investitii private de aproape 300 de milioane de euro si s-au creat 6 mii de locuri de munca noi. Reprofesionalizarea administratiei publice, strategia pe termen mediu si lung a fondurilor europene, calitatea lucrarilor realizate din bani publici dar si multe altele vor fi temele de campaniei ale Deliei Ungur pentru un loc in Consiliul Local Oradea, incepand din vara lui 2020.

Distribuie informația
Alte știri