REPROGRAMARE PREMIERĂ „Avalanșa”. Comunicat

Teatrul Regina Maria anunță reprogramarea premierelor la spectacolul „Avalanșa”, de Tuncer Cücenoğlu, pentru datele de 21 și 22 noiembrie 2018, la Sala Mare a Teatrului Regina Maria. Spectacolul se joacă în regim de studio, cu publicul pe scenă.

Inițial, cele două premiere au fost programate în datele de 17 și 18 noiembrie, însă Conducerea Teatrului Regina Maria a decis amânarea reprezentațiilor pentru datele de 21 și 22 noiembrie din dorința de a prelungi timpul de repetiții și de a oferi publicului un spectacol excepțional din toate punctele de vedere.

Motivele pentru care timpul de repetiții pentru premieră a fost scurtat sunt: turneul de o săptămână în care au fost angajați majoritatea actorilor Trupei Iosif Vulcan, care a fost un real succes, și filmările pentru producția „Berliner”, în care sunt implicați mulți dintre actorii care fac parte din distribuția spectacolului, conducerea teatrului încurajând și proiectele externe pe care aceștia le au.

Prin urmare, spectatorii care și-au achiziționat bilete sau abonamente de premieră pentru data de 18 noiembrie sunt așteptați la reprezentația din 21 noiembrie. Dacă nu reușesc să ajungă la reprezentația din 21 noiembrie, au posibilitatea fie de a returna biletul și de a primi contravaloarea lui, fie de a veni la una dintre următoarele reprezentații care vor avea loc în datele de 5 și 6 decembrie, cu mențiunea că au posibilitatea de a-și schimba biletul la Agenția Teatrului () pentru data dorită. Cei care au achiziționat bilete prin platforma online, sunt rugați să contacteze reprezentanții biletmaster.ro – la adresa info@biletmaster.ro, pentru ambele dintre cele două opțiuni de mai sus.

Abonații de premieră care nu pot ajunge în data de 21 noiembrie, au posibilitatea de a opta pentru una dintre reprezentațiile care urmează, cu rugămintea de a-și confirma locul la numărul de telefon 0372/368.475 de marți până vineri între orele 12:00-18:00 și în weekend între orele 10:00-13:00.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele create!
Vă așteptăm cu drag la teatru!

Distribuie pentru prietenii tăi:
Alte știri