Restricții de circulație în Parcul Traian și Piața Unirii din Oradea

Duminică, 23 iunie, între orele 9:30 – 11:00, circulația rutieră se va închide în Parcul Traian pentru buna desfășurare a manifestărilor prilejuite de bicentenarul Avram Iancu.

Totodată, miercuri, 26 iunie, între orele 10:30 – 12:00, circulația rutieră va fi închisă în Piața Unirii (cu excepția tramvaielor), cu ocazia manifestărilor organizate pentru sărbătorirea Zilei Drapelului Național.

Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din Primăria Oradea a avizat pozitiv solicitările Garnizoanei Oradea pentru desfășurarea ceremoniilor militare și religioase dedicate omagierii eroului național Avram Iancu  și Zilei Drapelului Național.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri