Restricții de circulație în zona Bazinului Olimpic, începând de vineri

Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier în municipiul Oradea, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, a avizat instituirea restricțiilor de circulație pe strada Aleea Ștrandului începând de mâine, 18 noiembrie, ora 8:30 până duminică, 20 noiembrie, ora 12:00, în vederea efectuării lucrărilor de canalizare pluvială la obiectivul „Regenerare urbană a terenului situat pe str. I.C Brătianu, prin amenajarea de locuri de parcare și spații verzi în Municipiul Oradea”.

Astfel, circulația va fi deviată pe sensul de mers dinspre Hotel Continental spre Podgoria prin parcarea din fața Bazinului Olimpic, iar pe sensul de mers dinspre Podgoria pe tronsoanele spre str. I. C Brătianu, ieșind apoi în girația de la Hotel Continental.

Având în vedere lucrările la infrastructură care se execută pe str. Aleea Ştrandului, traseul liniei 15 de autobuz va fi deviat în perioada 18 – 20 noiembrie 2022, pe sensul de mers spre Podgoria, astfel: Calea Clujului – Pod Mareşal C-tin Prezan – str.Făcliei. Pe sensul de mers către str. Spiru Haret (E. Gojdu) traseul rămâne neschimbat.

Distribuie informația
Alte știri