Restricții de circulație pe cinci străzi din municipiul Oradea

Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier întrunită miercuri, 31 mai, a avizat favorabil o serie de restricții de circulație pe mai multe străzi din municipiu.

Astfel, la solicitarea constructorilor se vor institui restricții de circulație pe str. Iancu de Hunedoara în perioada 31 mai – 19 septembrie, pe str. Fabian Imre în perioada 26 mai – 15 august, pe str. Boda Oszkar în perioada 26 mai –  31 iulie, precum și pe str. Spiru Haret în perioada 1 iunie – 6 iulie.

De asemenea, comisia a dat aviz favorabil pentru închiderea străzii Iancu de Hunedoara în perioada 9-12 iunie, pentru realizarea subtraversării rețelelor de termoficare, urmând ca din data de 13 iunie până în 6 iulie traficul pe această stradă să se desfășoare în anumite perioade ale zilei pe o singură bandă.

Totodată, la solicitarea constructorului, se va închide gradual str. Beiușului în perioada 5 iunie – 31 august, începând de la str. Arieșului, asigurându-se accesul riveranilor.

Toate aceste restricții de circulație sunt necesare pentru realizarea unor lucrări la rețelele de apă, canalizare și termoficare din municipiu.

Municipalitatea își cere scuze pentru disconfortul creat și le mulțumește orădenilor pentru înțelegere. 

Distribuie informația
Alte știri