Restricții de circulație pe șoseaua de centură pentru amenajarea pasajului suprateran

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat luni, 4 noiembrie 2019, la solicitarea constructorului, instituirea restricțiilor de circulație pentru obiectivul de investiție ,,Amenajare intersecție prin pasaj denivelat între drumul de centură al municipiului Oradea și strada Universității”.

Astfel, de joi, 7 noiembrie, începe demontarea parapeților aferenți sensului giratoriu de la intersecția străzii Universității cu drumul de centură, care urmează să fie desființat. Banda din mijloc a sensului va fi blocată, circulația din sens urmând să se desfășoare pe o singură bandă. Aceste lucrări sunt necesare pentru translatarea sensului giratoriu actual înspre accesul la Parcul Industrial 2, pentru realizarea benzii de ocolire a pasajului la ieșirea de pe strada Universității.

Începând cu data de 21 noiembrie se va închide circulația din centură înspre strada Universității, inclusiv banda de circulație a centurii pe direcția Borș dinspre Cluj. Circulația rutieră în această perioadă se va derula pe o singură bandă pe sens pe șoseaua de centură, în zona de construcție a noului pasaj. Prin închiderea accesului în centură din strada Universității, circulația va fi deviată pe strada Islazului. Aceste restricții vor fi în vigoare până la începutul lunii aprilie 2020.


Distribuie informația

Alte știri