Restricții de trafic în Ungaria. Camioanele nu pot intra în ţara vecină timp de 24 de ore

foto/ arhiva

Camioanele a căror masă totală depăşeşte 7,5 tone nu pot intra în Ungaria începând de joi seara până vineri seara, întrucât în ţara vecină „Ziua Tuturor Sfinţilor” este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare.

Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea despre faptul că, începând de joi de la ora 23.00 (ora României) până vineri la ora 23.00 (ora României), în Ungaria va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone, potrivit Mediafax.
De asemenea, pentru aceeaşi categorie de autovehicule, pe teritoriul Ungariei, se menţin şi restricţiile de trafic pentru sfârşitul de săptămână, începând de sâmbătă, 2 noiembrie ora 23.00 (ora României) până în 3 noiembrie, ora 23.00 (ora României).

Șoferii de camioane au obligaţia să oprească în parcările special amenajate, pâna la încheierea restricţiei de circulaţie pe drumurile publice. Traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale.

Distribuie informația
Alte știri