Restricțiile de circulație din zona centrală au fost modificate

Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier din cadrul Primăriei Oradea, la solicitarea constructorului S.C Precon Transilvania S.A, a avizat favorabil implementarea unor restricții de circulație în zona centrală pentru efectuarea de lucrări de reparații pe carosabil.

Astfel că, începând de azi, 27 iunie, până la data de 29 iunie 2024, pe strada Independenței – Piața Unirii – pod Sf. Ladislau, vor fi instituite restricții de circulație. Se va putea circula doar pe liniile de tramvai, restul carosabilului fiind închis. Lucrările executate presupun: ridicări la cotă cămine și refacerea stratului de uzură.

Refacerea stratului de uzură va fi realizată în data de 29 iunie, dată la care circulația va fi închisă complet.

Primăria Oradea cere scuze conducătorilor auto pentru eventualele inconveniente și recomandă participanților în trafic să evite în această perioadă, pe cât posibil, zona centrală.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri