Reținut de polițiștii bihoreni, după ce a fost depistat în flagrant, în timp ce ar fi transportat aproape 200.000 de țigarete de contrabandă

Vineri, 29 iulie a.c., la ora 19.50, pe D.N. 19, între localitatea bihoreană Biharia și municipiul Oradea, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat în trafic, un bărbat de 30 de ani, din comuna Bârsana, județul Maramureș, în timp ce conducea o autoutilitară.

În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit în bena autoutilitarei, ascune sub o prelată, 191.780 de țigarete (9.589 de pachete de țigarete), netimbrate legal, de diferite mărci, provenite din contrabandă.

Țigaretele netimbrate legal au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoutilitara folosită pentru transportul acestora a fost sechestrată.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice l-au reținut pe bărbatul de 30 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în varianta asimilată.

Polițiștii de investigare a criminalității economice bihoreni continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Distribuie informația
Alte știri