Reținut de polițiștii rutieri bihoreni, după ce a fost depistat în repetate rânduri, în timp ce conducea fără permis

foto arhiva

Luni, 18 aprilie a.c., la ora 10.40, pe strada Seleușului din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un tânăr de 24 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Acesta a mai fost cercetat de polițiștii Serviciului Rutier în alte două dosare penale, după ce a fost depistat în cursul lunilor iulie și septembrie 2021, în timp ce conducea fără permis de conducere, pe raza municipiului Oradea. În aceste cazuri, polițiștii Serviciului Rutier au finalizat cercetările și în cursul lunii ianuarie a.c. au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea cu propunere de trimitere în judecată.

În urma probatoriului administrat, polițiștii Serviciului Rutier l-au reținut pe tânărul de 24 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Marți, 19 aprilie a.c., cel în cauză va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea în vederea dispunerii de măsuri legale.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii activități infracționale a acestuia.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri