Retrospectiva artistului Dan Buruleanu în Cetatea Oradea

Asociația Internațională „Euro Foto Art” organizează, în parteneriat cu Muzeul Orașului Oradea – Complex Cultural, o nouă expoziție de artă fotografică. Vernisajul e programat miercuri, 4 aprilie, ora 16.

Pe simeze vor fi expuse creațiile artistului fotograf Dan N. Buruleanu, care e din 1983 membru al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România. Lucrarea intitulată „Domul înfrunzit“ este selecţionată în anul 2013 printre cele mai frumoase 100 de fotografii din România şi expusă în Sala Brâncuşi a Parlamentului.

În cadrul expoziției de la Oradea vor fi prezentate fotografii monochrom și color, analog și digitale care cuprind mai multe genuri ale artei fotografice: portret, eseuri, peisaje, precum și creații abstracte, realizate de-a lungul carierei de către artist.

Dan N. Buruleanu a participat la numeroase Saloane și Festivaluri de diaporamă Naționale și internaționale de artă fotografică cu care a obținut numeroase premii. Expoziția va rămâne la dispoziția publicului din Oradea până la data de 3 mai şi va putea fi vizitată de marți până joi, în intervalul orar 10- 18.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri