Al treilea meci de verificare din această vară pentru FC Bihor

Jucătorii de la FC Bihor au disputat sâmbătă, la Jucu, cel de-al treilea meci de verificare din perioada pregătirilor din această vară. De această dată, trupa orădeană a întâlnit echipa Viitorul Cluj Napoca, o altă formaţie din Liga a III-a.

Dacă în jocul precedent orădenii au înscris la foc automat, de această dată nu au mai fost atât de lucizi în faţa porţii şi, deşi şi-au creat multe ocazii, au marcat o singură dată, iar jocul s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 1-1. Loren Ioviţă a înscris din şase metri pentru FC Bihor.

„A fost un joc bun, cu intensitate bună, cu angajament foarte mare. Noi, un pic am rămas deficitari la faza ofensivă, pentru că ne-am creat foarte multe ocazii, dar n-am înscris. Dar, sigur, suntem în perioada de acumulări şi s-a resimţit un pic starea de oboseală. Dacă eram mai lucizi şi mai responsabili, altul ar fi fost şi rezultatul. Totuşi, eu sunt mulţumit de efort, de atitudinea băieţilor, pentru că doar lipsa de inspiraţie a făcut să nu înscriem mai multe goluri”, a declarat, după partidă, tehnicianul Florin Farcaş.

În următoarea partidă, „roş-albaştrii” vor evolua pe teren propriu, la Stadionul Iuliu Bodola, cu echipa de ligă secundă CSC Dumbrăviţa. Meciul va avea loc vineri, 28 iulie, de la ora 11.

Distribuie informația
Alte știri