Rezultat notabil al baschetbalistelor de la CS Crișul – BCU Oradea în Ungaria

Echipa de baschet  CS Crișul – BCU Oradea, având în componență fete născute în perioada 2011-2013, participă în campionatul național din Ungaria, în regiunea 1, zona Debrecen.

Elevele antrenorului Călin Pop au jucat duminică ,12 martie, etapa a VI a din campionat în localitatea Derecske , în grupa valorică F, împotriva a două echipe de băieți: DIFE KK și CIVIS KK U12/C. Regulamentul campionatului prevede că echipa câștigătoare a grupei se califică într-o grupă superioară, cea de pe locul 2 rămâne pe loc, iar a 3-a retrogradează într-o grupă inferioară.

Primul meci al fetelor de la Oradea a adus și prima victorie cu scorul 54-17, ele jucând împotriva celor de la DIFE KK . Următorul meci , contra celor de Civis KK U12/C a fost mult mai echilibrat scorul fiind egal când mai aveau de jucat 4 minute. Finalul de meci a fost controlat de echipa maghiară de băieți , partida terminându-se cu scorul de 44-34.

În urma acestor rezultatelor Crișul -BCU Oradea rămâne în grupa F unde va întâlni alte două echipe, la următorul turneu în etapa a VII a.

La final de săptămână, elevele antrenate de Călin Pop vor participa și la turneul organizat la Oradea , de către CS Baschet Star Oradea, unde vor întâlni echipele CN Mihai Eminescu și Magicball Satu Mare. Meciurile vor avea loc la sala Colegiului Economic Partenie Cosma, in zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Distribuie informația
Alte știri