Rezultate foarte bune pentru sportivii Basti Box, la Turneul internaţional Zagreb Open 2019

Rezultate foarte bune au obţinut sportivii Basti Box la Turneul internaţional Zagreb Open 2019, care a avut loc în capitala Croaţiei. Competitia s-a desfăşurat în perioada 17-20 octombrie, iar in ring au urcat pugilisti din Germania, Muntenegru, Serbia, Slovenia, Ungaria, Polonia, Canada, Ucraina şi România.

Hrvoje Balen, organizatorul turneului Zagreb Open 2019, a apreciat modul de comportare a delegaţiei româneşti formată din sportivii clubului Basti Box Salonta și a ținut să-i inmâneze personal medalia de aur Marinei Gogan.

Bihorenii s-au întors de la acest turneu cu 4 locuri pe podium. Medaliaţii: bronz, Gal Mark la 80 kg, argint la fete Vanessa Vadan la 62 kg, la băieți Iova Bogdan 60 kg, iar medalia de aur a revenit pugilistei Gogan Marina la 40 kg, conduşi de antrenorii Sandor Kallo şi Sebastian Silaghi.

La acest turneu a fost delegat şi salontanul Fugaru Ion, arbitru internaţional A.I.B.A. care a declarat că: „am rămas plăcut surprins de reuşita acestei competiţii precum şi de succesul deosebit obţinut de tinerii pugilişti, de menționat ar fi prestația pugilistului Iova Bogdan la 60 kg care nu a fost menajat deloc, luptând timp de 3 zile consecutiv, prima zi a câștigat la puncte, a doua zi în semifinale a câștigat prin inferioritatea adversarului în repriza a doua iar în finală a pierdut la puncte .”

Distribuie informația
Alte știri