Rezultate notabile pentru orădeni la Europenele de înot în ape îngheţate din urbea de pe Crişul Repede

Oradea a avut trei competitori la Campionate Europene de înot în ape îngheţate: organizatorul evenimentului, Ovidiu Tirla, care duminică, la 50 m spate, a câştigat medalia de argint, la categorie de vârstă, şi tot argint la 50 m liber, la categorie de vârstă, alături de Antonio Alexandrescu, medaliat cu bronz la 50 m liber.

„Eu am luat trei medalii din patru probe, deci ar trebui să fiu foarte mulţumit”, a precizat Ovidiu Tirla, membru în boardul IISA România.

La final, Ovidiu Tirla a dorit să transmită mulţumiri tuturor celor care s-au implicat în buna desfăşurare a primului Campionat European de înot în ape îngheţate.

„Vreau să apreciez implicarea tuturor, de la oferirea bazei sportive de către CSM Oradea, împreună cu Primăria şi Visit Oradea, fără de care nu am fi reuşit să organizăm acest eveniment. În aceste zile de competiţie, am primit doar felicitări legate de organizare şi de condiţiile pe care le-am oferit. Şi desigur nu ar fi fost posibil fără sponsorii care au ajutat la acoperirea unei mari părţi din cheltuieli”, a declarat Ovidiu Tirla.

Evenimentul a fost organizat la Oradea de IISA (International Ice Swimming Association), Asociaţia Sportivă Ice Swimming and Open Water, în parteneriat cu Primăria Municipiului Oradea, Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune (APTOR – Visit Oradea) şi Clubul Sportiv Municipal Oradea.

Sursa: agerpres.ro

Distribuie informația
Alte știri