Rezultate notabile pentru tenismanii orădeni la Campionatul Național de iarnă U16

În perioada 5-11 ianuarie anul curent, la București, în incinta Centrului Național, s-a desfășurat Campionatul Național de iarnă la tenis pentru categoria U16, masculin și feminin. CSM Oradea a fost reprezentată de mai mulți sportivi la această competitie.

Cele mai bune rezultate s-au consemnat în probleme de dublu. Floriana Popovici și Christian Zoltan Teszari au pătruns în finalele feminine, respectiv masculine. Cel din urmă a devenit campion național la această probă. Performanța obținută de Teszari este cu atât mai impresionantă cu cât el este născut în anul 2004. De altfel și Popovici este născută tot în 2004. În competiția masculină de dublu, Christian Teszari a jucat alături de Andrei Voican, de la CS Târgoviște. Tandemul Teszari – Lungu a câștigat Campionatul Național de iarnă U14 masculin. Așadar, pentru Christian este al 2-lea titlu consecutiv la categorii de vârstă diferite, conform csmoradea.ro.

În întrecerea feminină de dublu, Floriana Popovici a făcut pereche cu Alexia Anca Todoni, de la CSM Timișoara. Cele două s-au clasat pe locul al 2-lea.

În proba individuală, la masculin, Ion Arcasa Straciuc a avansat până în sferturile de finală. El a obținut două victorii la acest eveniment, după care a fost depășit de Andrei Voican (CS Târgoviște).

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri